در گذشته شاید برای انجام امور ارزی و پرداخت در وب سایتهای خارجی مانند خرید از آمازون ، خرید از علی بابا نیاز به طی کردن مراحل سخت و معمولاً زمانبری بود. امروزه با توجه به تنوعی که در زمینه انواع کارت اعتباری مانند ویزا کارت، مستر کارت، گیفت کارتها و … وجود دارد، انجام اموری مانند خرید بلیط هواپیما خارجی، رزرو هتل خارجی، پرداخت آزمونهای بینالمللی مختلف مانند آیلتس، GRE ،PTE و … کار سختی نیست؛ تنها کافیست با خدمات پرداخت ارزی ایرانیکارت همراه باشید.
خدمات پرداخت ارزی ایرانیکارت از طریق سیستمهای مالی بین المللی نظیر پی پال، مستر کارت و ویزا کارت صورت میگیرد. در ادامه با انواع کارتها و حسابهای بینالمللی و نحوه خرید با ویزا کارت و پرداخت با ویزا کارت آشنا میشویم.
معرفی انواع روش های پرداخت در سایت های خارجی
کیف پولهای الکترونیکی
یکی از روشهای پرداخت در سایت های خارجی به صورت مطمئن و معتبر، استفاده از کیف پول الکترونیکی است مثل پی پال، وب مانی، اسکریل و…که پی پال یکی از محبوبترین و شناخته شدهترین کیف پولهای الکترونیکی است. چون یک سطح امنیت اضافی را برای کاربر ایجاد میکند و در کشورهای زیادی هم به عنوان یک روش پرداخت مطمئن شناخته شده است. مثلا در هنگام کار با این کیف پول دیگر نیاز نیست که هر موقع از سایتهای خارجی خرید میکنید، شماره کارت، رمز و سایر اطلاعات بانکی خود را وارد کنید. میتوانید بعد از افتتاح حساب، تنها با وارد کردن ایمیل و پسوورد پرداخت خود را انجام دهید.
پرداخت ارزی با پی پال
پی پال (PayPal) بزرگترین سیستم آنلاین مالی در دنیا می باشد که خدمات پرداخت وجه در اکثر نقاط جهان را میسر ساخته است. با پی پال می توان به امکانات زیر دسترسی داشت:
- خرید از درگاه های پی پال در سایت های خارجی
- پرداخت و انتقال پول به سایرحساب های پی پال
- دریافت پول از سایر حساب های پی پال
- پرداختهای Invoice های صادر شده
- انتقال پول از حساب پیپال به حساب بانکی
- دریافت وجه از حساب بانکی در حساب پیپال
- برگرداندن بخشی از مبلغ و یا تمامی آن در تراکنش ها
پرداخت با مستر کارت
مستر کارت (mastercard) یک کمپانی مشهور و معتبر دنیا است که ارائه دهنده خدمات مالی و هماهنگ کننده بسیاری از حسابها و کارتهای بانکی در اکثر کشورها میباشد. استفاده از خدمات کمپانی مسترکارت یکی از اصلیترین راههای پرداخت ارزی در دنیا است.
پرداخت ارزی با انواع ویزا کارت
در حالت کلی شما میتوانید کارتهای اعتباری مانند ویزا کارت و مستر کارت را در دو حالت مجازی و فیزیکی خریداری نمایید. تفاوت انواع کارتها در نحوه استفادهشان است. شما با استفاده از ویزا کارت مجازی تنها قادر خواهید بود که خرید آنلاین در سایتهای مختلف داشته باشید. در حالی که با استفاده از ویزا کارت فیزیکی میتوانید نه تنها خرید اینترنتی بلکه خرید با استفاده از دستگاههای پز که از این نوع کارتها پشتیبانی میکنند، هم تجربه کنید. بنابراین با کارت مجازی میتوانید پرداخت با ویزا کارت در رستوران های خارجی و … را به راحتی انجام دهید.
نحوه خرید ویزا کارت
متأسفانه به دلیل تحریمهایی که علیه ایران وجود دارد، در حال حاضر بانکهای رسمی و دولتی قادر به صدور این نوع کارتها نخواهند بود. اما جای نگرانی نیست چرا که شما میتوانید درخواست خود را برای خرید ویزا کارت برای کارشناسان ما ارسال کرده و در کوتاهترین زمان ممکن اطلاعات کارت اعتباریتان را دریافت کنید.
آموزش پرداخت ارزی با ویزا کارت
در حالت کلی تفاوتی بین ویزا کارت مجازی و ویزا کارت فیزیکی برای خرید و پرداخت با ویزا کارت وجود ندارد. به عبارت دیگر، اطلاعاتی مربوط به ویزا کارت در حال فیزیکی روی کارت ثبت شده و در حالت مجازی با استفاده از ایمیل برای شما ارسال میشود. این اطلاعات عبارت هستند از : نام صاحب کارت، تاریخ انقضای کارت، شماره 16 رقمی کارت، کد سه رقمی.
بنابراین به خاطر داشته باشید که در هر دو حالت شما به یک شیوه میتوانید خرید با ویزا کارت داشته باشید. پرداخت با ویزا کارت از بسیاری از جهات شبیه به پرداخت با کارت شتابی است. با این تفاوت که در این روش نیازی به رمز دوم ندارید. و تنها با استفاده از همان اطلاعاتی که در اخیتارتان قرار داده شد، میتوانید خریدتان را انجام دهید.
برای خرید با ویزا کارت معمولاً صفحهای مشابه با تصویر زیر برای شما نمایش داده میشود:
همان طور که در عکس مشاهده میکنید، در هر باکس باید اطلاعاتی که در رابطه با کارت دریافت کردهاید را وارد نمایید. به همین راحتی میتوانید خرید با ویزا کارت را در هر سایتی که از این سیستم پرداخت پشتیبانی میکند، انجام میدهد.
مهمترین نکاتی که هنگام پرداخت ارزی با ویزا کارت باید بدانید :
- فراموش نکنید که ایران از سوی این شبکههای پرداخت تحریم است. بنابراین شما نمیتوانید با استفاده از آی پی آدرس ایران خرید با ویزا کارت داشته باشید. بنابراین حتماً از برنامههایی که آی پی تغییر میدهند، استفاده کنید.
- هنگام خرید نیاز به وارد کردن Billing Address یا آدرس صورت حساب است. این آدرس را باید دقیقاً همانی وارد که همراه با اطلاعات کارت برای شما ارسال شده است. مبادا که از آدرس بانکی در ایران استفاده کنید! به خاطر داشته باشید که این آدرس هیچ ربطی به آدرسی که برای تحویل کالا Shipping Address ثبت میکنید، ندارد.
پرداخت با ویزا کارت در کدام سایتها امکانپذیر است؟
بطور کلی اکثر سایتها و فروشگاههای آنلاین در قسمت پرداخت خود اطلاعات لازم در مورد شبکههای پرداخت پشتیبانی شده را ارائه میدهند، با بررسی این قسمت میتوانید از پذیرندگی سایت مورد نظر برای ویزا کارت، مستر کارت، پی پال و سایر سیستمهای مالی و پرداخت ارزی مطلع شوید.
برخی امور ارزی که با استفاده از این نوع کارت میتوانید انجام دهید، عبارت است از:
- پرداخت هزینه تعیین وقت سفارت امریکا ، کانادا و … .
- خرید از سایت ها و فروشگاه های خارجی
- خرید گیفت کارت مانند آمازون
- خرید از سوق
- پرداخت هزینه اپلیکیشن فی
همراهان عزیز اگر برای خرید با ویزا کارت به مشکلی برخوردید میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
پشتیبانی و تجربه بالا
پرداخت ارزی با ویزا کارت و مستر کارت گرچه در نگاه اول ساده بنظر میرسد اما پیچیدگیهایی هم دارد.
طی سالها پرداخت با پی پال، ویزا کارت و مستر کارت توانستهایم مشکلات و مسائل به وجود آمده را حل کنیم.
اکنون نه تنها پرداختهای ساده را انجام میدهیم، بلکه پرداختهایی را که گاها دچار مشکل میشوند و دیگر شرکتها آنها را انجام نمیدهند، نیز انجام میدهیم.
از جمله سایتهایی که پرداخت در آنها مشکل است و نیاز به تخصص و دانش بالا دارد:
- Envato
- iOS Developer
- Google Play Developer
- Shutter Stock
- ThemeForest
- Spotify
- Skype
آیا استفاده از خدمات پرداخت برای ایرانیها هم میسر است؟
با توجه به تحریمها و شرایطی که برای ما ایرانیها، حاکم است، امکان استفاده مستقیم از این خدمات به خصوص استفاده از کیف پول پی پال به راحتی میسر نیست و نیاز است که با بعضی از روشها، امکان دسترسی به سایت و افتتاح حساب فراهم شود. یعنی به اصطلاح تحریمها را دور بزنیم که البته کاری وقتگیر و هزینه بر است.
البته میتوانید از خدمات شرکتهای واسطه که در این زمینه فعالیت میکنند بهره ببرید. ایرانیکارت به عنوان یکی از این شرکتها در زمینه پرداخت ارزی فعالیت میکند که میتوانید با اطمینان و خیال راحت از آن به عنوان یک واسطه برای ایجاد خدمات پرداخت آنلاین استفاده کنید.